Paraninf Solidària

Logo845x207headerweb

A Paraninf ens hem donat compte de que el que més ens omple, ès la satisfacció del client.

Ès molt i molt gratificant per nosaltres quan, desprès de tots els processos que passem junts des de l’inci fins al final d’un projecte, el client ens valora tant positivament, tant per la nostra feina com pel nostre tracte familiar.

Ens agrada fer bé la nostra feina, i ens agrada ajudar. En el nostre cas, hem escollit el camp de la comunicació, però sempre podem anar una mica més enllà.

I ès el que hem fet: no ens sobra el temps, però sí molta consciència Social. Per això, Paraninf, ha treballat i treballa de forma totalment desinteressada en dotar de mitjans a associacions que treballen per causes que Paraninf valora com a necessàries. El salvament de vides, el concienciar a la gent, el “moure muntanyes”, també ès una satisfacciò per a nosaltres, i encara més si hi hem sigut part implicada.

energies-renovables

Ens hem ben encarregat de que tots els servidors que sostenen les xarxes de Servidors de correu, Bases de Dades i Pàgines Web fetes per nosaltres (inclosa la nostra website principal), utilitzin energia 100% provinent de fonts renovables. més info

Paraninf ha realitzat de manera totalment solidària, mùltiples Pàgines Web dedicades a la protecció Animal, ademès de la seva Identitat Corporativa.

Un dels ùltims casos ha estat Tarraco Felina.

Logo-TarracoFelina Tarraco Felina.

Branding: logo, targetes, segells de tinta, firma del correu-e, grafismes per Facebook.

Pàgina web autoeditable, comptes de correu, integració amb sistema Gmail.

Vídeos i grafismes promocionals

thumb-tarracofelinaORG