Community Managing

 

Paraninf et porta totes les xarxes socials de la teva empresa. Perque aconsegueixis seguidors, i aquests no es perdin detall ni novetat sobre la teva activitat corporativa.

Ja sigui Facebook, Twitter, LinkedIN, Instagram, Google+, Vimeo o Youtube, ens encarreguem de que tot estigui al dia i ben actualitzat per a que els teus followers s’enterin puntualment de les novetats que ofereix la teva empresa.

Això farà que els continguts que publiquem siguin atraients al públic i que ells mateixos els propaguin de forma viral.

També ens encarreguem de que el teu perfil o pàgina llueixi: Que les imatges de perfil, de portada, de fons,… de tot el que t’identifiqui i pugui ser editable, estigui perfectament ajustat a les mides i amb un disseny a l’alçada i originalitat que ens caracteritza.

Si tens un local d’oci i/o restauració, oferim també la creació i management del compte del Web d’opinions més conegut i seguit mundialment, que t’aportará les noves visites que tant esperes.

 

No oblidis que gràcies a que també ens dediquem a la creació de vídeos i tenim a fotògrafs Professionals dintre del nostre equip, podrem donar un valor afegit al perfil de la empresa a les Xarxes Socials.

 

Escriu-nos directament a info@paraninf.cat o truca’ns / whatsapp al 676 07 03 22